Wie zijn wij

In 2012 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een klein bedrijf met grote ambities. Voorzien van een werkplaats met alle nodige machines, computers en nieuwste software. Zo kunnen wij vrijwel elk project volledig in eigen werkplaats uitvoeren.

 

Wij houden ons bezig met het frezen van elk denkbare vorm. Op de CNC Freesbank kunnen wij meerdere materialen zoals kunststof, hout, foam en Aluminium frezen. Op deze bank kunnen we 2D tot 2.5D bewerkingen doen.

We zetten een stapje de toekomst in met onze nieuwe 7-assige robot die momenteel geïnstalleerd word in de werkplaats. Daarmee kunnen wij ook 3D modellen frezen en gaan we ons vooral richten op de modelbouw, mallenbouw en prototyping.

 

Onze projecten

De luxe jachtbouw is één van de branches waar wij mee werken. Momenteel leveren wij veel aluminium componenten die worden verwerkt in de schepen.

Eén van deze componenten zijn de door ons zelf ontworpen dekluiken. Deze luiken worden in het dek gelast of geschroefd en hebben meerdere scharnier mogelijkheden zoals een onderliggend of bovenliggend scharnier.

Volledig werkend met gasdrukveren en RVS knevelsluiting afgewerkt in de poedercoating klaar om te installeren.

Eerst zien dan verwerken

Wij kunnen van uw schets of idee een grafisch 3D ontwerp maken, bevat uw idee bewegende delen? Geen probleem, in onze software kunnen wij alle soorten lineaire geleidingen, scharnieren, koppelingen of andere joints accuraat simuleren.

Zo kunnen wij het product presenteren nog voordat we zijn begonnen met frezen.