schets 2

CAD ontwerp

Wij werken met de software van Autodesk zoals Autocad voor het platte ontwerp en Fusion 360 voor het 3D tekenen. Wij kunnen vrijwel alle bestanden openen zoals DWG, DXF, STP, 3DM, IGES enz.

Stuur jou bestand op en wij kijken hoe wij jou product kunnen maken!

3dontwerp

3D simulaties

In onze software is het mogelijk om de componenten eerst in 3D te tekenen, hierdoor kunnen we al laten zien hoe het er uit komt vóór dat we gaan frezen. Ook kunnen zo nog makkelijk veranderingen worden gemaakt in het design voor het naar de frees afdeling gaat.

Bewegende delen kunnen ook gesimuleerd worden, denk aan scharnierconstructies of lineaire geleidingen.

CNC frezen

Wij houden ons bezig met het frezen van elk denkbare vorm. Op de CNC Freesbank, met een bed van 290cm bij 130cm kunnen wij meerdere materialen zoals kunststof, hout, foam en Aluminium frezen. Op deze bank kunnen we 2D tot 2.5D bewerkingen doen.

We zetten een stapje de toekomst in met onze nieuwe 7-assige robot die momenteel geïnstalleerd word in de werkplaats. Daarmee kunnen wij ook 3D modellen frezen en gaan we ons vooral richten op de modelbouw, mallenbouw en prototyping.

frezen

Assemblage

De geëngineerde producten die uit meerdere delen bestaan kunnen wij uiteraard ook assembleren. Wij hebben een in onze werkplaats alle benodigde machines en gereedschap om het product compleet en klaar af te leveren.

Wij kunnen ook de afwerking zoals poedercoaten verzorgen.

DSC_0086
DSC_1319

Materialen

-Aluminium

Wij kunnen de meeste legeringen aluminium verspanen 

-Hout

Wij verspanen hout plaatmateriaal en massief hout in alle soorten en maten

-Kunststof

verspanen van verschillende kunststoffen zoals 

POM, Polycarbonaat, Alupanel, Dibond en Pexiglas

-Foam

Het verspanen van PU-schuim, dit is een veel gebruikt schuim om te frezen door de goede eigenschappen van dit materiaal.